Τώρα θα μου πείτε: τι σχέση έχουν τα παιδιά με τη ζυθογνωσία;
Ο φίλος και πρώην συμφοιτητής μας ο Μιχάλης είναι στέλεχος της Ροδίτικης ζυθοποιίας VAP.
Στις 2 Νοεμβρίου, λοιπόν, οργανώθηκε στην Αίγλη του Ζαππείου η "Ζυθογνωσία", η πρώτη έκθεση αφιερωμένη στις μικροζυθοποιίες και στις μπίρες υψηλής ποιότητας.
Μας είχε προσκαλέσει ο Μιχάλης και ήταν μια καλή ευκαιρία να τον δούμε αλλά και να επισκεφθούμε την ιδιαίτερη αυτή έκθεση στον πολύ όμορφο αυτό χώρο.
Ήταν μια ωραία, διαφορετική εμπειρία. Μπίρες πολλές και ιδιαίτερες με προέλευση από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Αν και δεν είμαι fun της μπίρας, ό,τι δοκίμασα μου άρεσε.
Τα κορίτσια δοκίμαζαν... κριτσίνια. Τα συνοδευτικά δηλαδή!
Α, επίσης φωτογράφιζαν! Είχαν βουτήξει τη μηχανή και τραβούσαν ό,τι έβλεπαν. Να ένα δείγμα παρακάτω...
Την ώρα που περιμέναμε στην ουρά για την εγγραφή στην έκθεση, είδα (μετά από ακριβώς 20 χρόνια) τον αγαπημένο μου καθηγητή Χημείας τον οποίο είχα στο φροντιστήριο! Όλα αυτά τα χρόνια αναρωτιόμουν τι να γίνεται και ευχόμουν κάποια στιγμή να τον πετύχω. Δεν το πίστευα όταν τον πήρε το μάτι μου. Τέλειο timing! Να βρεθούμε εκεί. Στο πιο άσχετο μέρος. Αν δεν ήταν ο Μιχάλης εμείς δεν θα είχαμε πάει καν στην έκθεση! Και έτσι το μεσημεράκι μας πέρασε εξαιρετικά!
Αυτά λοιπόν για την πρώτη μας "Ζυθογνωσία". Γιατί μάλλον θα ακολουθήσουν και άλλες...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου